Vlaggenmasten van uitstekende kwaliteit online bestellen kan hier

Een sterke vlaggenmast bestellen doe je bij ProVlaggenmasten. De masten van ProVlaggenmasten zijn van oersterke kwaliteit en worden in Zweden gemaakt onder de strenge ISO14001/9001 normering. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een vlaggenmast die lang mooi blijft en je bedrijfslogo de plek geeft die het verdient. De vlaggenmasten worden uitgevoerd in met glasvezel versterkt polyester of aluminium. Bij ProVlaggenmasten vind je uitsluitend hoogwaardige vlaggenmasten, vlaggen en accessoires.

Kies de soort vlaggenmast die jouw bedrijf extra uitstraling geeft

Je kan bij ProVlaggenmasten kiezen voor vlaggenmasten voor de bekende rechthoekige vlaggen (zoals een landenvlag). Of bestel een sterke baniermast. Deze heeft twee horizontale balken, die je baniervlag strak spannen. Zo is het bedrijfslogo of –vlag onder alle omstandigheden uitstekend zichtbaar.

  • De masten voor rechthoekige vlaggen worden gemaakt van polyester dat versterkt is met glasvezels. Daardoor zijn ze bestand tegen storm en andere extreme omstandigheden. De masten worden geleverd inclusief de nodige onderdelen, zoals een kantelanker, koorlijn en draaiknop. Standaard worden ze wit opgeleverd. Vind je dit ongeïnspireerd? Je kunt de mast in elke gewenste RAL-kleur laten poedercoaten. Deze masten zijn verkrijgbaar in hoogten van 6 tot 12 meter.
  • De masten voor banierenvlaggen worden geleverd in met glasvezel versterkt polyester of in een hoogwaardige aluminiumlegering. Ook deze masten komen inclusief alle onderdelen die je nodig heeft, waaronder een kantelanker, draaiknop, ringen en hijslijn. Je kunt de mast laten uitvoeren in een RAL-kleur naar keuze. Masten voor baniervlaggen zijn verkrijgbaar in hoogten van 6 tot 12 meter.

Kies voor een vlag die jouw bedrijf waard is

Bij ProVlaggenmasten vind je polyester vlaggen die je kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, landenvlaggen en een assortiment aan onderdelen. Verder biedt het bedrijf een montageservice aan. De certificeerde monteurs van ProVlaggenmasten installeren snel en vakkundig je nieuwe vlaggenmast op locatie.