Een originele Valentino tas of clutch voor een sales-prijs

Valentino is één van de mooiste merken voor tassen en clutches. De opvallende en luxe looks en het verfijnde materiaalgebruik maken dit geweldige tassen om te dragen en mee gezien te worden. Bij To Be Dressed vind je een mooie collectie Valentino online. En het is altijd sales bij deze fashion webstore. Kom dus snel kijken en kies je originele Valentino tas voor een prachtige prijs.

Valentino is een klassiek merk binnen de fashion industry

Mario Valentino is bekend van de Vogue en wordt gevierd als één van de grote fashion ontwerpers uit Italië. In 1952 starte hij zijn carrière en specialiseerde zich in het ontwerpen van couture schoenen. Valentino ontwikkelde ook mocassins en de beroemde stilettohakken. Nog later legde hij zich toe op de productie van elegante en exclusieve tassen. Verschillende stukken van zijn hand worden nu gezien als kunst en zijn terug te vinden in musea. De grootse carrière van Mario Valentino, die in 1991 overleed, straalt af op elk product uit de Valentino-collectie.

Tassen van Valentino trekken de aandacht onmiddellijk

De collectie van Valentino biedt sierlijke, opvallende tassen van hoogwaardige materialen. Valentino-tassen zijn een geweldige modestatement voor elke chique dame.  Ze hebben een laklook of zachte metallic toplaag, waardoor niemand ze over het hoofd kan zien. De afwerking met sierkettingen, prachtige sluitingen en sterk gebruik van kleur maakt deze tassen gewild. Ook vind je clutches en portemonnees in de collectie.

Bij To Be Dressed is het altijd sale

To Be Dressed biedt de grootste collectie merkkleding en schoenen binnen Nederland aan. Elke dag vind je bij de fashion webstore nieuwe aanbiedingen en hoge kortingen. Niet op afdankertjes, maar op de meest recente productlijnen en de grootste merken. Kom dus regelmatig kijken of abonneer je op de nieuwsbrief en mis nooit meer één van de prachtige aanbiedingen.