Schaf een nieuw zonneschermdoek aan

Heb je een nieuw doek zonnescherm nodig? Kijk dan ook eens online wat er allemaal te koop is. Bij Zonneschermdoek.nl bestel je eenvoudig een nieuw doek in meer dan 70 verschillende kleuren.

Nut van een zonnescherm

Een zonnescherm is in de regel geen goedkope aanschaf maar je kunt er wel veel plezier van hebben. Als het warm weer is houdt het de zon buiten zodat het binnen minder warm wordt en de zon niet binnen schijnt maar kun je er ook buiten lekker beschut onder gaan zitten. Als de ombouw nog niet versleten is maar het doek zelf wel aan vervanging toe is kun je het ook los bestellen.

Kleur bepalen

Dit bestellen doe je snel en is online erg makkelijk om te doen. Eerst kies je de kleur die je wilt hebben. Deze komt op het beeldscherm tevoorschijn zodat je kunt zien hoe het er ook echt uit komt te zien. Vind je het toch niet zo mooi? Dan kun je ook voor een andere kleur kiezen tot je er eentje gevonden hebt die je geschikt vindt.

Maten doorgeven

Na het uitkiezen van een kleur geef je de juiste maten door. Dit doe je het beste door het oude doek goed op te meten. De maten geef je door in centimeters. In sommige gevallen kun je met een standaardmaat uit de voeten maar het zal ook vaak voorkomen dat het doek op maat gemaakt dient te worden.

Bestellen indien het naar je zin is

Daarna kun je bekijken wat het nieuwe doek je gaat kosten en overgaan tot bestellen als het je aanstaat. Betalen kun je op verschillende manieren doen zodat er altijd wel eentje bij is die jij wilt gebruiken. De bestelling wordt tussen ongeveer 8 en 10 werkdagen bij je thuisbezorgd.