Met goede therapie snel van je pijn af

In het geval van een blessure of wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn en kun je ervoor kiezen naar een fysiotherapeut te gaan. Als je een fysiotherapie Veldhoven zoekt kun je ook naar Claessens van de Rijt gaan. Zij hebben diverse specialisaties maar je kunt er voor alle klachten op fysiotherapie gebied terecht. 

Behandeling ook ’s avonds mogelijk

Bij deze praktijk word je snel geholpen. Heb je een blessure of pijn waar je natuurlijk liefst zo snel mogelijk vanaf wilt? Eenmaal contact opgenomen met de praktijk kun je al binnen 24 uur gezien worden zodat er meteen gestart kan worden met de behandeling. Je kunt er ook buiten de reguliere openingstijden terecht zodat je niet speciaal vrij hoeft te nemen van werk of school maar bijvoorbeeld ook ’s avonds naar de fysiotherapie kunt gaan. 

Bewegen is essentieel

Als er bekeken is wat het probleem is wordt er een behandelplan voor je opgesteld. Dit plan is erop gericht dat je zo snel mogelijk weer de normale dingen kunt doen die je gewend bent en dan zonder pijn. Beweging is daarbij een essentieel onderdeel. Rust is ook belangrijk maar door te bewegen kom je het snelst weer in je normale ritme en tot de orde van de dag. 

Alles voor een goed resultaat

Mochten zich andere problemen voordoen waarbij een arts of een andere specialist nodig zijn is dan wordt deze ook altijd ingeschakeld en kan de fysiotherapeut daarmee samenwerken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het doel is om jou snel zonder pijn weer te kunnen laten functioneren. Door te bewegen wordt je lichaam losser en kun je steeds meer totdat je weer op het oude niveau zit. De praktijk is gespecialiseerd in sprotblessures en chronische pijnklachten maar je kunt er ook voor andere klachten terecht.