Makkelijk en snel; lint online bestellen

Ben je je voor aan het bereiden op de kerst, carnaval of de geboorte van een kindje? Om je cadeau, versiersel of outfit compleet te maken, bestel je je linten en aanverwante artikelen online. Een lint kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt elke print kiezen of tussen de verschillende soorten materialen snuffelen die er zijn. En het wordt allemaal bij je thuis afgeleverd.

Nieuw op lintgebied

Je denkt misschien dat er op het gebied van linten niks meer te ontwikkelen is, maar dat is niet zo. Er is namelijk altijd wel iets nieuws dat aangekondigd wordt. Zoals bijvoorbeeld glow in the dark lint. Dit is erg leuk voor een kinderkamer, waarbij in het donker het glow in the dark lint langs het dekentje oplicht. Of denk aan Halloween, waar je kind versierd met glow in the dark lint langs de deuren gaat voor het ophalen van lekkernijen. Ook je eigen hal of balkon kun je met glow in the dark lint en andere glow in the dark items versieren. Je creƫert zo een compleet plaatje waarvan je in het donker pas het effect kunt zien.t

Speelse en serieuze linten

Je kunt in een lintjeswinkel niet alleen speelse linten kopen, zoals lint met pompoms of lint met hartjes of een ruit print. Je krijgt er ook het wat meer serieuze werk, zoals lint van satijn of organza, dat je gebruikt bij decoraties van chique bruiloften. Een landelijk feest vraagt om jute linten of lint van katoen dat soepel valt. Je gebruikt het om bloemen bij elkaar te strikken, of stoelen te versieren. Het kan bij tafeldecoraties toegepast worden of op kleding. Met zoveel verschillende soorten linten en diverse manieren van toepassen, wordt het nog lastig om een lint te kiezen. Gelukkig kun je altijd een proeflint bestellen, om te zien of het past bij wat je in gedachten hebt.