Kies voor een Dopper met een naam erop

Een flesje met water neem je makkelijk mee onderweg. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, een lange autorit of treinreis is een dergelijke fles ideaal maar je wilt natuurlijk niet steeds een nieuw flesje kopen of erger nog: steeds een plastic flesje weggooien. Daarom kun je ook kiezen voor een Dopper die navulbaar is. Een Dopper bedrukken met naam behoort ook tot de mogelijkheden. 

Dopper is een leuk en nuttig relatiegeschenk

Een Dopper met naam is een leuk en praktisch relatiegeschenk om te geven. Wil je als ondernemer aan je klanten of personeel laten zien dat je ze erg waardeert dan doe je dat met een geschikt relatiegeschenk. Als je er de bedrijfsnaam op laat drukken maak je ook meteen nog eens reclame voor je bedrijf en zal de ontvanger van het flesje er ook iedere keer dat het gebruikt wordt aan herinnerd worden van wie hij of zij het gekregen heeft. Dubbel nuttig dus. 

Dopper met bedrijfsnaam en -logo

Een Dopper kan zowel op de dop als op de fles bedrukt worden. De dop kan gebruikt worden als drinkbeker maar kan ook vervangen worden door een speciale sportdop als je dat makkelijker vindt in het gebruik. Je kunt er de bedrijfsnaam op laten zetten maar een logo behoort ook tot de mogelijkheden. De Dopper kan in verschillende kleuren en met full colour opdruk geleverd worden dus je kunt ook kiezen voor de kleuren van je bedrijf. Als je een Dopper wilt laten bedrukken kun je bij Prikkels BV eerst een voorbeeld laten maken voordat er een hele partij gemaakt wordt. Vraag ook altijd eerst een offerte aan zodat je weet wat het je gaat kosten om een bepaald aantal Doppers te laten bedrukken. Zo heb jij als ondernemer straks een nuttig en leuk relatiegeschenk om uit te delen.