Gezellig samen eten? BBQ Amsterdam!

Wanneer het weer het toelaat is er niets zo lekker als samen met vrienden, familie of je geliefde bbq’en. Dit lijkt misschien lastig in de hoofdstad, maar zo moeilijk hoeft een BBQ Amsterdam niet te zijn. Je hebt namelijk echt geen tuin nodig om te kunnen gaan barbecueën. We geven je tips zodat jij ook deze zomer lekker vaak kunt gaan barbecueën. Lees dus snel verder en bedenk ook alvast welke wijn je erbij wilt, want die mag natuurlijk niet ontbreken.

Catering

Wanneer je flink wilt uitpakken met je BBQ Amsterdam, bestel dan een BBQ catering! De cateraars komen dan naar een locatie van jouw keuze en nemen alle benodigdheden mee. Jij hoeft alleen nog maar op je fietsje door de zomerse avondzon en je kunt met al je vrienden gezellig barbecueën. Wanneer jullie dit samen betalen hoeft het niet eens zo duur te zijn. Perfect toch?

Wegwerp BBQ

Bij de meeste supermarkten kun je gewoon een wegwerp BBQ kopen. Haal een paar lekkere stukjes vlees, wat brood en een flesje wijn en jij en je geliefde kunnen gezellig samen in het park gaan smullen. Best romantisch, toch? Wanneer je geen geliefde hebt werkt dit overigens ook prima met je beste vriend of vriendin!

Balkon BBQ

Wanneer je thuis wilt BBQ’en, maar geen tuin hebt, is dat vervelend. Heb je wel een balkon? Dan heb je geluk! Je kunt tegenwoordig namelijk speciale balkon BBQ’s kopen. Deze hang je aan de rand van het balkon en ze zijn door een speciale opvangbak volkomen veilig. Zo kun je toch thuis én buiten tegelijk barbecueën!

BBQ voor iedereen

Zoals je kon lezen hoeft een BBQ Amsterdam echt niet lastig te zijn, als je maar een beetje creatief ermee omgaat. Ga deze zomer dus lekker met de stukjes vlees en kolen in de weer, want de smaak van de BBQ is altijd goed!