Fijn gemalen gemberpoeder

Ben je op zoek naar kruiden om jou gerecht te voorzien van wat extra smaak? Kies dan is voor fijn gemalen gemberpoeder. Naast dat dit erg gezond voor je is, is het ook nog eens ontzettend lekker. Een win-win situatie dus, omdat het zowel lekker als gezond is! In dit artikel gaan wij dieper in op wat dit precies is (dit wil je vast wel weten), waar je dit kunt kopen en hoe veel je hier ongeveer voor kwijt bent.

Meer informatie


Fijn gemalen gemberpoeder heeft een hele intense en scherpe smaak en geur en is vooral populair om in toetjes te verwerken. Ook wordt het vaak gebruikt in bijvoorbeeld het bakken van brood of in koekjes en cakejes. Het komt oorspronkelijk uit Japan waar het vooral gebruik wordt bij vis en sushi gerechten. Het komt sowieso heel vaak voor in Zuidoost Aziƫ.

Waar kan ik dit kopen?


Als je ervan overtuigd bent om fijn gemalen gemberpoeder te kopen, dan kun je dit heel gemakkelijk online bestellen. Dat scheelt je weer een hoop tijd. Je kunt daarnaast kiezen uit een strooibus van zestig gram, van 250 gram of een hele zak kopen waarvoor je een kilogram betaald. De kosten vallen niet hoger uit dan acht euro.