Laat je nieuwe bedrijfslogo of huisstijl over aan de specialisten van VrijdagOnline

Ben je van plan om een nieuwe onderneming te beginnen? Wie gaat daarvoor het logo ontwerpen? Jijzelf, of een vriend die goed is met Photoshop? Het kiezen van een bedrijfslogo is belangrijker dan veel mensen denken. Telkens als potentiële klanten iets over je bedrijf horen, zien ze je logo voor zich. Het maakt een wereld van verschil of je logo netjes, aantrekkelijk en goed ontworpen is. Een logo van de hand van een amateur kan een negatieve invloed hebben op je imago. Kies dus voor een veiligere optie. Besluit om een logo te laten ontwerpen door een grafische specialist van VrijdagOnline.

VrijdagOnline heeft experts op het gebied van logo-ontwerp in dienst
Een grafisch expert is iemand die een opleiding heeft gevolgd op het gebied van ontwerp met de computer. Daardoor kan hij een bedrijfslogo voor je ontwerpen dat mooi is, aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en klanten geïnteresseerd maakt. Bij VrijdagOnline kan je een logo laten ontwerpen voor €350,-. Daarvoor krijg je drie verschillende unieke ontwerpen aangeleverd. Eéntje daarvan mag je uitkiezen en eventueel nog laten bijwerken. Na afronding word jij de eigenaar van het logo en alle bronbestanden daarvan. Nu ben je ervan verzekerd dat de belangrijkste marketingtool van je bedrijf professioneel en aantrekkelijk is.

Ook voor een hele nieuwe huisstijl kan je bij VrijdagOnline terecht
De huisstijl van een bedrijf slaat op alle visuele uitingen in de communicatie met klanten. Denk aan visitekaartjes en flyers, de website. Bij het kiezen van een (nieuwe) huisstijl moet er goed worden nagedacht over de juiste lettertypes, kleuren, vormen en veel meer. Om dit zelf te gaan doen is misschien spannend, maar net als een eigen logo ontwerpen af te raden. Laat deze grote klus aan een expert over en vraag bij VrijdagOnline een nieuwe huisstijl aan. Dit kost €600,- en je krijgt alle bestanden en media in jouw bezit. Daarmee kan je elke vorm van drukwerk en elektronische communicatie van je bedrijf voorzien.