De voordelen van Hue lampen op een rijtje

Hue lampen zijn een product van Philips waarmee je de verlichting in jouw huis naar een hoger niveau kunt tillen. Door deze te installeren worden er allerlei nieuwe dingen mogelijk die je zelf bijna niet had kunnen bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld het licht aan en uit zetten door je stem te gebruiken, alle kleuren van de regenboog kiezen en thema’s maken op je smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar welke voordelen biedt dit nu? We zetten ze in deze blog voor je uiteen!

De voordelen van Hue lampen

Zoals beloofd zetten we de voordelen van Hue lampen voor je op een rijtje. Dit zijn ze.

  • Geen internet nodig

De Hue lampen werken met een zogeheten Hue Bridge. Deze heeft een draadloze verbinding die het doet, zelfs wanneer het internet uitvalt. Jouw verlichting is dus altijd aan en uit te zetten ook als het internet het niet doet!

  • Altijd perfecte verlichting

Je hebt zo ontzettend veel verschillende mogelijkheden met Hue lampen dat je voor iedere situatie en elk moment de juiste verlichting aan kunt zetten. Gezellig licht met kerst. Rood licht voor je romantische diner avond, noem maar op!

  • Snel en veilig

Door de beveiligde en bliksemsnelle verbinding met de Hue Bridge werken jouw verlichtingscommando’s altijd binnen een oogwenk. Daarnaast kan niemand anders het bedienen, wat het veilig maakt.

  • Werkt met alle smart home platformen

Handig wanneer je nog meer slimme toepassingen in je huis installeert is dat de Hue lampen ook aan te sluiten zijn op alle andere gangbare smart home technologieën!

  • Wordt automatisch geüpdated

Er worden telkens nieuwe functies ontwikkelt, maar het zou irritant zijn om zelf te moeten updaten. Dit doet het Hue systeem helemaal zelf, dus daar heb je nooit last van!

Aan de slag met Hue

Wil je ook zulke mooie verlichting? Schaf dan een Hue starterspakket aan en begin zo snel mogelijk!