De meest creatieve plafond LED toepassingen

Steeds populairder wordt het, een plafond LED verlichting. Zo populair zelfs, dat men steeds gekkere en creatievere toepassingen bedenkt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is al een met LED in een plafond verwerkt. Om je hier een beter beeld van te geven gaan we hieronder in op enkele van de leukste dingen om met een plafond LED verlichting te maken!

Sterrenhemel

Ken je ze nog van vroeger? De glow in the dark sterren die je op je plafond had geplakt, waardoor het in het donker net leek alsof je onder een sterrenhemel lag? Dat was altijd erg leuk, maar na een bepaalde leeftijd was de magie er een beetje af en waren ze overdag vooral geel en ’s nachts vooral groenig. Met een LED plafond in sterrenhemel versie blijft het voor altijd mooi. Je hebt altijd het gevoel naar een heldere sterrenhemel te kijken wanneer u de lampjes aanzet. Dat is toch prachtig?

Wolkenplafond                   

Wolken met lampjes? Op het plafond? Kan dat? Nou, ja en nee. We leggen het graag uit. Een plafond LED kan namelijk ook uit vlakken, of schermpjes zo je wilt, bestaan. Op die manier kunnen er wolken op weergegeven worden. Omdat het een realistisch beeld is lijkt het dan net of je naar de heldere lucht kijkt, terwijl dit in werkelijkheid gewoon LED verlichting vanuit het plafond is!

Constructies

Er zijn ook allerlei creatieve constructies mogelijk met LED verlichting. Zo kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wat dacht je van een gitaar, of juist een abstracte opstelling van verschillende lichtbakken of lampjes? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een plafond met LED

We hopen zo een goed beeld te hebben geschetst van de mogelijkheden die een LED plafond bieden. Indien jou dit leuk lijkt voor jouw eigen plafond, ga dan gauw op zoek naar jouw favoriete mogelijkheid!